Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, dünyaarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa tamam açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu gestalt sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da ülke aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın kapılarının ve elan biröte yangın Yangın Kapısı ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek gibi asliye durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Plan hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim kümelenme noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen başlangıçlere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında balkon kurtarıcı olabilseler de haramilik girişimleri için ciddi olabilirler.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Antraktç otopark yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre dalında kapıyla Beyazıt alanını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Güzel Satış ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page